آتش سوزی واحد ۷۰ پالایشگاه آبادان + جزئیات واژگونی مرگبار اتوبوس در محور فیروزآباد-کوار/ ۱۵ کشته و ۲۷ مصدوم تاکنون مفقودی ۳ گردشگر در دامغان / یک نفر جان باخت تاثیر مصرف لبنیات بر کیفیت خواب نتایج نظرسنجی اسکای اسپورتس: کریستیانو رونالدو؛ برترین بازیکن تاریخ فوتبال تصاویر / مطبوعات شنبه ۲۸ تیر ماه ۱۴۰۴ / از آش شور شام تا دیپلماسی برای تعویق ماشه سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند

تاثیر چاقی در کاهش عوارض درمان سرطان

یک مطالعه جدید از محققان استرالیایی نشان می‌دهد که مبتلایان به سرطان که شاخص توده بدنی آن‌ها بالا است، می‌توانند در بقای خود وضعیت بهتری نسبت به باقی بیماران داشته باشند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۴ - ۱۰ دی ۱۳۹۸ - 2019 December 31
کد خبر: ۳۲۲۳۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ در این مطالعه جدید روی گروه بزرگی از مبتلایان به "سرطان ریه سلول‌های غیرکوچک"(nsclc) تمرکز شد و این بیماران شکل جدیدی از ایمن‌درمانی را دریافت کردند.

 

"گاناسان کیچناداس"(Ganessan Kichenadasse) محقق ارشد پروژه اظهار کرد، در مطالعات پیشین مفهومی به نام "پارادوکس چاقی" کشف شده بود که در آن چاقی با افزایش خطرات ناشی از ابتلا به سرطان‌های خاص همراه است و از طرفی دیگر ممکن است در برخی افراد به طور غیرمستقیم یک عامل محافظ باشد و احتمال بقای بیشتری را برای بیمار فراهم کند.

 

طی سالیان اخیر مقوله "پارادوکس چاقی" موضوع بحث بسیاری از محققان بوده است و بسیاری از آنها ادعا می‌کنند که چاقی می‌تواند توسط برخی عوامل اندازه‌گیری نشده، یک عامل اصلاح ناهنجاری باشد.

 

حال محققان دانشگاه "فلیندرز"(Flinders) استرالیا شواهد جدیدی ارائه داده‌اند که نشان دهنده ارتباط میان چاقی و افزایش کارایی سیستم ایمنی است.

 

این تحقیق یکی بزرگترین گروه‌های مطالعه شده تا به امروز را داشته و در آن نزدیک به هزار و ۵۰۰ بیمار مبتلا به سرطان ریه nsclc درمان مهارکننده‌ی جدیدی به نام "atezolizumab" را دریافت کردند.

 

در این مطالعه نشان داده شد که میان "شاخص توده بدنی"(BMI) زیاد، چاقی و بهبود پاسخگویی بیمار در ایمنی‌درمانی، یک رابطه قوی وجود دارد.

 

ایمنی درمانی یک روش درمانی برای برخی بیماری‌ها از جمله سرطان است که با تحریک یا سرکوب پاسخ سیستم ایمنی عمل می‌کند.

 

"گاناسان کیچناداس" گفته که ما معتقدیم تحقیقات بیشتری راجع به ارتباط چاقی با سرطان وجود دارد زیرا "شاخص توده بدنی" بالا یک نقش بالقوه محافظتی در سایر درمان‌های سرطانی هم دارد.

 

وی ادامه داد، این نتایج به هیچ وجه نشان نمی‌دهد که مبتلایان به سرطان پیش از دریافت درمان‌های ایمنی‌درمانی، وزن خود را افزایش دهند و چاقی هنوز هم یک عامل خطرناک در ایجاد تعداد زیادی از سرطان‌ها محسوب می‌شود.

 

نتایج این پژوهش در مجله "JAMA Oncology" انتشار یافت.

ارسال نظر
آخرین اخبار